Piese si accesorii auto de calitate

Piese si accesorii auto

Piata de piese si accesorii este foarte bine dezvoltata, sunt zeci de firme de distributie de piese auto

si magazine online de unde puteti cumpara produsele de care aveti nevoie.

Totusi este nevoie sa aveti cunostinte bune despre tipurile de piese auto inainte sa faceti cumparaturi

ca sa va asigurati ca acestea vor fi de calitate.

In categoria de piese si accesorii auto exista trei mari categorii fiecare avand avantajele si dezavantajele aferente de care trebuie sa tineti cont.

Aceste trei catogorii de piese si accesorii auto sunt:

  • Piese si accesorii originale, produse de firma producatoare de autovehicule sau sunt construite sub licenta acesteia. Aceste piese auto sunt de calitate superioara si sunt comercializate in magazinele de specialitate sau la reprezentanta marcii respective.
  • Piese si accesorii aftermarket, sunt produse de calitate foarte buna la un pret*acceptabil fata de piesele auto originale. Astfel de piese si accesorii sunt lampile si proiectoarele aditionale*aftermarket care pot fi o alternativa foarte buna la piesele originale, vezi exemple pe www.strenger.ro.Aceste piese sunt foarte usor de identificat, de exemplu pe sticla proiectoarelor este stantata sigla firmei producatoare.
  • Piesele auto contrafacute sunt foarte asemanatoare cu celelalte piese, de cele mai multe ori putand fi confundate cu acestea dar lipseste elementul de identificare, sigla firmei producatoare.
  • Preturile acestor piese si accesorii pot fi foarte atragatoare dar calitateaacestora este indoielnica si de multe ori caracteristicile tehnice nu corespund cu cele afisate.

In aceste trei categorii se incadreaza*toate produsele*existente pe piata noastra de piese

si accesorii auto avand diferente mari calitative si de pret

Este bine de stiut ca la orice reprezentanta a unei marci avem siguranta ca piesele auto

cu care lucreaza sunt originale si de calitate superioara, dar si preturile

sunt mai mari decat la alte ateliere de reparatii auto.

Majoritatea magazinelor de piese si accesorii lucreaza cu produse aftermarket datorita calitatii si a pretului moderat al acestora. Piesele auto aftermarket au certificate de calitate superioara pentru ca*sunt construite dupa standarde calitative foarte bine definite.