Avantajele utilizarii ferestrelor si usilor PVC de la TermoClass

termoclass

Compania Termoclass.eu s-a concentrat pe realizarea unor solutii eficiente si personalizate pentru fiecare client in parte.

Gama de produse pusa la dispozitie vine cu numeroase oferte potrivite pentru cladiri renovate sau noi, pentru constructii comerciale, industriale sau case faliliale.


Linia completa de utilaje moderne si spatiul de lucru generos permite capacitete mare de productie la cele mai inalte standarde.

Calitatea tuturor produselor finite este deosebita, iar proprietatile izolatoare si pastreaza insusirile pentur o lunga perioada de timp.
Gama de produse oferita de Temoclass.eu este variata: ferestre de tip Basic 60 si Confort 70, plase de insecte, glafuri si pervaze, feronerie, sticla termopan

si sticla tripan, usi pentru garaj, ruloruri exterioare, rulouri interioare, jauzele verticale si usi de interior.

Caracteristi ale usilor Termoclass


Usile si ferestrele produse de specialistii nostrii asigura:
1. Izolatie termica eficienta, acustica imbunatatita
2. Scad riscul aparitiei fenomenului de condens
3. Sunt usor de utilizat si intretinut
4. Sunt garantate pentru utilizare indelungata
5. Sunt personalizate pentru a satisface nevoile fiecarui client
Izolatia termica eficienta este o calitate pe care trebuie sa o indeplineasca orice geam confectionat din termopan. Scopul monatrii nu este doar estetic, este in primul rand functional. Pierderi termice scazute inseamna facturi mai mici la gaze si energie electrica! Cladirile prevazute cu astfel de sisteme au si o izolare fonica excelenta. Astfel ca locatarii nu au de suferit de pe urma zgomotelor de afara, se bucura de liniste si de un mediu odihnitor.
Condensul este un fenomen ce apare in diferite conditii: cand umiditatea este crescuta, daca aerul din incapere nu este bine ventilat, daca incaperea nu este aerisita suficient sau daca ferestrele nu sunt de calitate/corect montate. Aparitie condensului este de cele mai multe ori urmat de instalarea mucegaiului. De aceea este important sa respectam cateva reguli ce previn aparitia acetui fenomen: montarea unor geamuri termopan cu 3-5 camere de aer, utilizarea unor gemuri termoizolante de joasa emisivitate (Low-E), etansarea riguroasa a tamplariei si conturului ramelor la interior si la exterior si bineinteles aerisirea frecventa a incaperilor.
Geamurile Termoclass sunt usor de utilizat si de intretiut: pentru ca toate produsele sunt montate doar de personal calificat, acestea au garantia functionarii pentru mult timp. Periodic se recomanda curatarea feroneriei pentru a elimina excesul de praf ce are efecte negative asupra manipularii. Tamplaria PVC trebuie curatata cu carpa moale si solutie obtinuta din apa si sapun lichid. NU trebuie folositi solventii chimici puternici, apa fierbinte si acetona pentru curatarea tamplariei. Geamurile trebuie curatate cu substante speciale si carpa din material moale.

Garantia produselor


Garantia este foarte importanta iar clientii ce opteaza pentru astfel de accesorii, sunt constienti de beneficiile serviciilor de calitate. De aceea este importanta vechimea firmei, experiente si profesionalismul angajatilor cu care colaboreaza. Garantiile produselor si a lucrarilor efectuate de specialistii Termoclass sunt mentionate in contractul semnat si parafat de ambele parti.
Materialele ce intra in componenta produselor sunt de cea mai buna calitate, dar sunt si personalizate in functie de necesitatile clientilor. Tipul de sticla ce intra in componenta geamului termopan poate fi : float, low-e, cu control solar, reflexiva, colorata, sablata, ornementala sau securizata. Feroneria TGP Forte se potriveste perfect tuturor tipurilor de usi si fereste. Tamplaria PVC montata are intotdeauna culoarea solicitata de client.