Cele mai scumpe aplicatii pentru sistemele iOS

Asadar, de ce sa nu se incadreze aici si telefoanele sau tabletele? Pe langa sutele sau de fapt,miile de aplicatii gratuite, in magazinele online atat pentru iOS cat si pentru Android nu lipsesc acele aplicatii scumpe care ne fac sa ne intrebam de ce am da pana la sute de dolari pe o aplicatie pentru smartphone.

Partea cea mai dezamagitoare pentru noi, oamenii de rand, este faptul ca multe dintre aceste aplicatii inafara de faptul ca trebuie sa dai sute de dolari pe ele nu fac foarte multe, unele fiind chiar inutile. Totusi, exista cateva aplicatii care intr-un final isi merita oarecum banii.

Vizzywig 8HD
Aceasta este o aplicatie pentru a edita vide-ouri care in luna septembrie din 2014 costa 1000 de dolari. Specialitatea ei este una destul de surprinzatoare, mai exact, poate realiza filmari la o rezolutie care este de opt ori mai Continuă lectura “Cele mai scumpe aplicatii pentru sistemele iOS”

Eficienta tehnologiei Led

tehnologia led
tehnologia led

Avantajele tehnologiei LED

În timp ce toate diodele elibereaza lumina, majoritatea dintre ele nu reusesc sa o faca într-un mod corect si eficient. Într-o dioda normala, materialul semiconductor absoarbe el însusi destul de multa energie.

Avantajele tehnologiei LED sunt mult mai mari fata de tehnologia utilizata pana acum, tehnologia conventionala a becurilor cu filament. Mai mult, lipsa acestui filament împreuna cu micii bulbi de plastic le permite o durata de viata mai lunga si integrarea mult mai simpla în circuitele electronice.

Eficienta tehnologiei LED

Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale tehnologiei LED. În becurile conventionale, cu bulb, lumina produsa în procesul de iluminare va implica si generarea unei cantitati mari de caldura.

O asemenea cantitate de caldura reprezinta totodata o cantitate mare de energie risipita, deoarece mare parte din electricitatea produsa nu participa la obtinerea unei lumini vizibile. Iluminatul LED genereaza foarta putina caldura. Din acest motiv, un mult mai mare procent din puterea electrica este directionata înspre generarea de lumina, ceea ce duce la scaderea nivelului de electricitate necesar.

La nivel de watt, tehnologia LED produce mai multi lumeni decat becurile cu bulb incandescnet. Diodele emitente de lumina au o mult mai mare eficienta luminoasa decat becurile cu bulb incandescent. Durata de viata a LED-urilor poate ajunge chiar si la peste 50.000 euro.

Continuă lectura “Eficienta tehnologiei Led”

service laptop de calitate

Alegerea unui service laptop de calitate

reparatii laptop
reparatii laptop

Majoritatea dintre noi au inlocuit de mult timp desktop-ul cu un laptop sau o tableta, aceste dispozitive portabile fiind mult mai usor de utilizat si cel putin la fel de performante.

Aceasta schimbare de preferinte a condus la un numar foarte ridicat de laptopuri vandute in ultimul an, principalii avantajati fiind producatorii, cifrele de afaceri din acest sector crescand semnificativ.

Daca tot discutam despre avantajati, putem spune ca aici se incadreaza perfect si service-urile, un numar ridicat de laptopuri pe piata culminand cu tot mai multe produse care prezinta defectiuni si au nevoie de o reparare rapida si eficienta.

Afacerile cu service-urile IT si GSM au inflorit, numai in Bucuresti regasindu-se cateva sute de locatii dornice sa receptioneze produsele defectate in vederea oferirii unor servicii de reparare la cele mai inalte standarde.

Sintagma “multe” service-uri” nu se traduce neaparat prin calitate, o buna parte dintre ele oferind servicii mai mult decat inoportune pentru necesitatile fizice, astfel ca este important sa gasiti o maniera prin care sa recunoasteti firmele profesioniste.

Cum alegem service-ul laptop?

O prima solutie este sa ne bazam pe sfaturile apropiatilor, nu de putine ori intamplandu-se ca in randul rudelor sau prietenilor sa ni se aduca la cunostinta despre un caz similar.

Devreme ce un prieten a apelat la un anumit service si a fost multumit de serviciile de reparatii laptop primite, este evident ca veti primi o recomandare care va scuteste de cautari indelungate.

Nu intotdeauna sunteti martorii unui astfel de caz, ba chiar se poate spune ca defectul este major iar nevoia de un laptop functional este foarte mare.

Solutia o gasiti la unul dintre service-urile IT care au experienta pe piata, multe astfel de institutii oferindu-va chiar si un produs in probe daca interventia asupra produsului vostru se deruleaza pe o perioada mai lunga de timp.

Alegerea unui service laptop cu adevarat profesional se face dupa cateva criterii relativ simple, pornindu-se de la experienta din domeniu, recomandarile altor clienti, rapiditatea prin care reusesc sa gaseasca o solutie problemei voastre si preturi, raportul dintre tarife si calitate necesitand o cota agreabila.

Microsoft nu va mai acorda suport pentru Windows XP incepand cu anul 2014

Windows XP
Windows XP

Microsoft a lansat astazi un comunicat de presa in care a specificat ca incepand cu prima zi a anului 2014, vor inceta sa mai acorde suport pentru sistemul de operare Windows XP, precum si pentru versiunea de Office lansata in 2003.

Lasand la o parte motivatiile oficiale, exista deja voci pe forumurile de tech si IT care sustin ca asta nu e decat o manevra a celor de la Microsoft menita sa-si forteze utilizatorii sa Continuă lectura “Microsoft nu va mai acorda suport pentru Windows XP incepand cu anul 2014”