Jucarii captivante pentru baieti

Deseori, copiii pot fi mult mai incapatanati decat adultii. De exemplu, cand vine vorba de joaca unii copii se incapataneaza sa se joace afara si nu accepta sa aleaga alta optiune sau sa se bucure de alta activitate propusa de catre parinti.

Aveti un baietel si nu stiti cum sa ii mai atrageti atentia? Vrea sa se joace numai pe afara, vrea sa alerge, sa joace fotbal si nu este fascinat de activitatile din casa? Atunci, alegeti alte alternative de care cel mic sa se bucure din plin si sa uite de faptul ca vremea de afara nu il lasa sa se joace cum ar vrea el.

Chiar daca cei mai multi dintre copii sunt foarte greu de convins, acest lucru nu este imposibil. Atunci cand vreti sa convingeti un copil, atunci folositi-va de toate armele pe care le aveti. Nu ridicati tonul si nu amenintati deoarece aceste lucruri pot creea exact reversul medaliei.

Cea mai buna metoda pentru a captiva un baietel este sa ii aratati noi jucarii pentru copii. Puteti sa ii cumparati o masinuta noua sau un lego. Deasemenea foarte interesante pentru un baietel ar fi si puzzle-urile cu masini sau cu desenele animate la care se uita cel mai des.Pentru o activitate in familie, puteti sa ii cumparati si un DVD cu desene animate iar mai apoi sa creati un mic joc.

Alte jucarii de care un baietel ar fi incantat sunt cuburile. Cat mai multe si cat mai diferite. Va construi si va reconstrui atat de mult incat nici nu isi va da seama cum va trece timpul.

Conteaza foarte mult ca atunci cand ii propuneti o activitate unui copil sa stati langa el. Bucurati-va odata cu cel mic de jucarii si jucati-va impreuna. Pe langa faptul ca il veti apropia mai mult de dumneavoastra veti reusi sa va si destindeti dupa o zi obositoare la serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *