O pizza de iti vine sa lingi pe degete

pizza delicioasa de la trattoria buongiorno

In zilele noastre livrarea de pizza a devenit cea mai la indemana optiune. Cu blat subtire, crocant sau pufos, cu sunca, salam picant, ciuperci sau diferite feluri de branza, cu sosuri picante, dulci sau cu smantana si usturoi…toate acestea au un succes garantat atat la copii, adolescenti si chiar adulti.

Vrei sa organizazi o mica petrecere si nu ai timpul necesar sa pregatesti ceva de mancare ? Esti la birou si doresti sa comanzi ceva impreuna cu colegii? Ce ar fi sa apelezi la Trattoria Buongiorno, pizzeria unde vei gasi o varietate de pizza. Pizza Buongiorno, Capricciosa sau Rustica Italiana, o pizza Trattoria Buongiorno reuseste intotdeauna sa satisfaca gusturile oricarui consumator. In plus, serviciile si promptitudinea cu care se raspunde comenzilor, sunt atuurile unei pizzerii care se respecta. Realizata dupa retete traditionale sau originale, asezonata cu ingrediente proaspete, iata cateva argumente care te fac sa revii tot timpul catre gustul savuros al pizzei Trattoria Buongiorno.

Datorita vitezei cu care s-au inmultit pizzeriile in lume si chiar in Bucuresti, retetele de pizza au fost modificate: ingediente si sosuri noi, mod de preparare diferit, etc. Insa nu intotdeuna aceste noi retete au avut succes printre pofticiosii de pizza. De aceea, pizza Trattoria Buongiorno pastreaza gustul taditional al pizzei italiene prin retetele de Pizza Capricciosa, pizza Quattro Stagioni, pizza Prosciutto e Gorgonzola, pizza Margherita, pizza Quattro Formaggi, dar ofera si amatorilor de nou, retete originale cum este pizza Buongiorno sau pizza Tartufo Nero. Consultati varietatea meniului Trattoria Buongiorno si optati pentru o pizza proaspata si gustoasa pe care sa o savurati acasa, la serviciu sau cu prietenii. Trattoria Buongiorno asigura livrare pizza la domiciliu in Bucuresti prin intermediul aplicatiei FoodPanda.