O pizza de iti vine sa lingi pe degete

O pizza de iti vine sa lingi pe degete
Pizza
Pizza

In zilele noastre livrarea de pizza a devenit cea mai la indemana optiune.

Varietati pentru toate gusturile

Cu blat subtire, crocant sau pufos, cu sunca, salam picant, ciuperci sau diferite feluri de branza, cu sosuri picante, dulci sau cu smantana si usturoi…toate acestea au un succes garantat atat la copii, adolescenti si chiar adulti.

Vrei sa organizazi o mica petrecere si nu ai timpul necesar sa pregatesti ceva de mancare ?

Esti la birou si doresti sa comanzi ceva impreuna cu colegii?

Ce ar fi sa apelezi la Trattoria Buongiorno, pizzeria unde vei gasi o varietate de produse.

Pizza Buongiorno, Capricciosa sau Rustica Italiana, o Trattoria Buongiorno reuseste intotdeauna sa satisfaca gusturile oricarui consumator.

In plus, serviciile si promptitudinea cu care se raspunde comenzilor, sunt atuurile unei pizzerii care se respecta.

Realizata dupa retete traditionale sau originale, asezonata cu ingrediente proaspete, iata cateva argumente care te fac sa revii tot timpul catre gustul savuros al  pizzei Trattoria Buongiorno.

Datorita vitezei cu care s-au inmultit pizzeriile in lume si chiar in Bucuresti, retetele de pizza au fost modificate: ingediente si sosuri noi, mod de preparare diferit, etc.

Pizza si gustul traditional

Insa nu intotdeuna aceste noi retete au avut succes printre pofticiosii de pizza. De aceea, produsul Trattoria Buongiorno pastreaza gustul taditional al pizzei italiene prin retetele de  Capricciosa, Quattro Stagioni, Prosciutto e Gorgonzola, pizza Margherita, Quattro Formaggi, dar ofera si amatorilor de nou, retete originale cum este Buongiorno sau Tartufo Nero.

Consultati varietatea meniului Trattoria Buongiorno si optati pentru o pizza proaspata si gustoasa pe care sa o savurati acasa, la serviciu sau cu prietenii. Trattoria Buongiorno asigura livrare pizza la domiciliu in Bucuresti prin intermediul aplicatiei FoodPanda.

Evident fiecare consumator are preferintele lui dar este indicat de fiecare data sa incercam ceva nou.

Acum va aveti informatia, ce ar fi sa aveti inca o experienta ? Nu ati avea decat de castigat.

Este momentul sa va delectati cu o noua aventura culinara impreuna cu prietenii pe terasa