Sportul ajuta mult sanatatii

Sport - Sanatate
Sport – Sanatate

Se stie de foarte mult ani ca a face sport inseamna a capata viata. Sportul ajuta la slabit, la scaparea de stres, intinerirea corpului.

Pentru a avea grija de corpul tau pe timp indelungat exercitiile sunt cea mai buna solutie. Trebuie sa ai ambitie sa mergi la sala sau sa faci acasa exercitii zilnice. Prin miscare se reduce nivelul colesterolului si iti mentii reduci nivelul colesterolului, iti mentii inima sanatoasa, lupti impotriva tensiunii arteriale, scapi de stres, iti intaresti imunitatea, previi osteoporoza, diabetul, cancerul, ai o viata sexuala mai buna, esti mai bine dispus, dormi mai bine, te mentii in forma sau slabesti.

Miscarea fizica sprijina circulatia sangvina, inclusiv in zona creierului, stimuland activitatea cerebrala si memoria, ajuta activitatea inimii, impiedica formarea cheagurilor de sange si te oxigeneaza mai bine. In comparatie cu cei ce nu fac sport deloc cei ce fac sport se pot apara de infarct astfel. Nu e o joaca faptul ca in zilele noastre din cauza lipsei activitatii fizice si a alimentatiei anapoda se poate muri. Studii peste studii au demostrat eficacitatea sportului. Fa un efort pentru tine, practica gimnastica macar 30 de minute de trei, patru ori pe saptamana. Numai tu iti poti face acest bine!

Este foarte cunoscut deja ca prin sport oasele tale devin mai puternice iar muschii se contureaza mai bine. Exercitiile astfel pot preveni osteoporoza. Nu conteaza ce varsta ai fie ca ai 18 fie ca ai 50 trebuie sa te apuci neaparat de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *