Steroidul Anavar (Oxadrolone)

anavar

Descriere Anavar

anavar – Categorie: Steroizi anabolizanţi cu administrare orală

Dennumire farmaceutică​​: oxandrolone (OXA)

Numele Brand: Anavar

Doze disponibile: Bărbați 20-50 mg / zi …… Femei 5-15 mg / zi doză eficace: 20-40 mg / zi pentru bărbați, 10-15 mg / zi pentru femei

Durată efect: 8-12 ore

Apariţia acneei: Numai la doze mari

Retenţia apei: rar

Creştere tensiune arterială: rar

Toxic pentru ficat: Da. Datorită doze mici, toxicitate este mică până la moderată

Aromatizare: Nu

Conversie în DHT: Scazută

Caracteristici şi mod de administrare anavar

Efectele oxandrolone sunt mai mult decât bine cunoscute de zeci de ani.

Lumea medicală evaluează oxandrolone-ul ca o alternativa sigură fată de steroizi mai nocivi, de aceea este considerat sigur pentru administrarea la copii și chiar la pacienţii care suferă de HEPA-toxicitate ca urmare a utilizării altor steroizi.

Cel mai remarcabil şi cunoscut uz medical a fost în urgentarea vindecării rănilor, cel mai adesea în tratamentul arsurilor Mai mult, recent a câștigat din nou popularitate ca fiind un mijloc de menţinere a greutăţii pentru pacienţii infectaţi cu HIV care suferă de a pierderea greutăţii din cauza virusului imuno-deficientar.

Este de asemenea o alternativă de luat în considerare pentru utilizarea la copii înainte de pubertate care prezintă întârzieri de creștere.

Nu au fost semnalate efecte nocive majore în cazul aceastei terapii speciale, cu toate că un studiu a raportat că utilizarea Anavar-ului ar accelera instalarea pubertății la copii.

Mai mult decât atât Anavar (oxandrolone) și-a găsit aplicații frecvente în tratamentul altor simptome de hepatita si cancer, precum şi tratamentul osteoporozei la bărbaţi şi femei de toate vârstele.

Oxandrolone a fost introdus pe piată în anul 1964, când Searle a iesit cu originalul Anavar.

Anavar a devenit rapid popular medicament în lumea sportului, adresându-se persoanelor ce erau în căutarea unei alternative mai sigure faţă de pricipalul steroid din acea perioadă, Dianabol (methandrostenolone).

Cat de vandut este

Anavar a rămas una dintre cei mai bine vânduţi steroizi mai bine de 2 decenii până când producţia lui a fost suspendată pe termen nelimitat în anul 1989, spre dezamăgirea practicanţilor de culturism și haltere.

Principalele motive pentru utilizarea pe scară largă a Anavarului în sport este pentru că reprezintă o variantă atrăgătoare atât pentru sportivii de sex feminin cât şi de sex masculin.

El cauzează o virilizare mică sau deloc, demonstrată de utilizărea lui medicală în tratamentul le femei. Acest lucru este destul de surprinzător, deoarece Anavar nici nu se aromatizează.

E singurul steroid care este şi sigur și la îndemână fără a produce estrogen. Asta îl face deosebit de util în pregătirea pentru concurs sau împiedicarea depuerilor de grăsimi din cauza efectelor estrogenice.

De fapt, principala utilizare a Anavar pentru un culturist este în menţinerea masei slabe reducând în acelaşi timp grăsimile. Anavar (oxandrolone), nu poate reduce de fapt grăsimea din corp dar de joacă un rol cheie în acest proces.

La fel ca majoritatea compușilor de bază non-aromatizanţi are un efect în reducerea apetitului ceea ce face mai uşor pentru consumator de a-şi controla dieta.

anavar si hormonii

De asemenea, Anavar are un efect redus asupra producţiei naturale de hormoni.

S-au semnalat foare rare feedback-uri negative, ceea ce înseamnă că în timpul utilizării pe termen scurt nu se suprimă eliberarea de gonadotropină (GnRH, începerea producţiei naturale de testosteron).

Acest lucru înseamnă că orice câştiguri realizate, cât de mici ar fi ele, s-au menţinut foarte uşor post-ciclu.

Deci nu este necesar să se consume alte produse cum ar fi Clomid sau Nolvadex în combinaţie cu Anavar. Uşurinţa menţinerii unor câştiguri mici indică un nivel scăzut de legare a receptorilor androgeni.

Anavar nu creşte puterea prin stimularea androgenică, cel puţin nu în primul rând.

Acesta stimulează formarea de fosfocreatină, un compus organic care poate reface ATP (adenozin tri-fosfat), principala monedă de energie a organismului viu.

Aceasta oferă o creştere incredibilă a performanţei anaerobe pe termen scurt,

genul dorit pentru o acţiuni explozive, cum ar fi sprint şi ridicare de greutăţi.

Pentru culturisti cele mai bune rezultate sunt observate la administrarea Anavar cu un compus androgen extrem.

Pentru cei ce doresc întreţinerea în condiţii de siguranţă a masei musculare o administrare a Anavar-ului

cu Primobolan nu este o soluţie proastă (dar este o investiție mare).

Se recomandă utilizarea Anavarului la 0,25 mg per kilogram de greutate corporală. Pentru barbati ar trebui să fie de 0,4 mg per kilogram iar pentru femei 0,15 mg pe kilogram pe zi.

Dezavantaje minore.

Cea mai importantă problemă de departe este preţul ridicat.

Trebuie să se ţină însă cont că Anavar, deşi nu este nici pe departe atât de HEPA-toxic ca Halotestin sau Anadrol,

conţine o substanţă de 17-alfa-alchilat, care poate provoca leziuni hepatice dacă este folosit pe perioade lungi de timp.

Alte efecte secundare frecvente pot fi dureri de cap, pierderea libidoului, diaree şi ameţeli.

Concluzia celor spuse mai sus este că Anavar un steroid popular şi foarte versatil, apreciat mult atât de sportivii cu experienţă cât şi de utilizatorii începători.