Varietatea de cafea existenta pe piata la ora actuala este atat de vasta,
incat ne intrebam adesea cum ar trebui sa facem o selectie printre producatori
si amestecuri de diferite origini, astfel incat sa obtinem cea mai buna cafea.
Trebuie spus din start ca “cea mai buna cafea” este un concept relativ;
fiecare consumator are anumite preferinte fata de care poate ramane fidel sau este dispus sa mai experimenteze.
Cu toate acestea, exista unele repere care
pot fi date in alegerea unei cafele, iar in acest articol ne vom ghida dupa criteriul destinatiei espressorului.
In incheiere, trebuie spus ca alegerea cafelei potrivite tine de multe aspecte, iar cel descris mai sus
este doar un reper pentru a sti in ce categorie de cafea trebuie sa cautam.
Alte criterii tin de gusturi, nevoi (cu cofeina sau fara), tendinte (bio) si, desigur, pretul, pentru ca o cafea
destinata industriei de vending va avea intotdeauna un pret mai mic decat o cafea de origini proaspat prajita.
Autocar Karpaten Turism Abia ce m-am intors dintr-o excursie in Portugalia organizata de Karpaten Turism.…
Pe data de 10 Septembrie 2024 în jurul orei 16:30 am trecut prin punctul de…
review eMAG La prima Vedere, de ce nu aş avea încredere într-un review eMAG? Peste…
acneea hormonală Acneea hormonală este o afecțiune inflamatorie a pielii determinată de schimbarea hormonilor. Se…
Tratamentul leziunilor Pentru tratamentul leziunilor în primă instanţă folosim metoda OGBA, care reprezintă repaus, gheață,…
crampele musculare Spasmele şi crampele musculare apar atunci când un mușchi se contractă spontan. Motivul…